Yhteystiedot

Sipen Kotileipä/Lähimmäinen Oy
Rekolantie 97
01400 Vantaa
09-8513280 Vantaan Myymälä-kahvio
Mäntsälän Lähimmäinen
Katinhännäntie 1
04600 Mäntsälä
019 68 71 405 Leipomo-kahvio

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:164698 kpl

Sipen Kotileipä on nyt ennen kaikkea perheyritys

Sipen Kotileivällä on pitkä historia leipomona ja monet Vantaalaiset onkin sieltä leipomon herkkuja ostaneet. Leipomoyrittäjiä on kuitenkin ollut useita, mutta leipomo on ja pysyy.

Jaana Sahlman-Lepistö on tullut leipomoon keväällä 2007 50% osakkaana isänsä Juha Sahlmanin kanssa, tällöin vielä 50% oli Laukkasen omistuksessa. Syksyllä 2010 Sipen Kotileipä siirtyi kokonaan Sahlman-Lepistön omistukseen.

Leipomossa on nyt työnjohtajana ja vahvana taustavaikuttajana ja tukena Juha Sahlman rautaisella 40vuoden ammattikokemuksellaan leipuri-kondiittorimestarina. Juha Sahlman on kotoisin Pohjois-Karjalasta ja täältä hän on myös saanut oppinsa mm. Karjalaisiin tuotteisiin. Entisenä yrittäjänä (mm. Ilomantsin leipomo) ja monessa muussa leipomossa työnjohdossa vaikuttaneena hän taitaa monenlaiset leipomoalan tuotteet. Nykyään hänen tärkeimpänä tehtävänään onkin siirtää vahva ammattitaitonsa tyttärelleen ja perheelleen leipomoyrityksen jatkajina.

Jaana Sahlman-Lepistö on leipuri-kondiittori siis jo toisessa polvessa ja ollut useita vuosia töissä isänsä yrityksissä. Hänen mielenkiintonsa kohdistuu konditoriapuolen erikoistuotteisiin ja tuoda Sipen Kotileipään uusia ideoita! Sipen Kotileipä lupaakin muuttua ja uudistua pikkuhiljaa..

Leipomossa toimii myös Tuija Sahlman, Juhan vaimo ja Jaanan äiti. Tuija on myös ollut mukana leipomoalalla jo useita vuosia ja onkin mainio lisävahvuus leipomossa!

Viimeisempänä taloon on tullut Jaanan sisko, Jonna Sahlman-Keyriläinen joka toimii kahvila-myymälän vastaavana.

Sipen Kotileipä onkin siis nykyään ennen kaikkea perheyritys. Perheyrityksenä voimme taata asiakastyytyväisyyden olevan meille kunnia-asia. Jatkamme Sipen Kotileivän perinteitä ja tuomme tänne uutta.